13 Haziran 2011 Pazartesi

ADRASAN(ÇAVUŞKÖY)

Dana önceleri günübirlik gidip geldigimiz Adrasana bu sefer 1 gece kalmak için gittik.Adrasan Antalyanın Kumluca ilçesine baglı bir belde.Çevresi çam agaçları ile kaplı bir koy.Geniş ve uzun bir kumsalı ve muhteşem bir denizi var.
Büyük oteller,gürültülü barlar yok Adrasanda.Eger kafa dinlemek için bir tatil arıyorsanız burası tam size göre.İlk gün soguk olan denize aldırış etmeden denizer girdi bizimkiler.Su henüz tam sıcaklıga ulaşmamış.Ama yinede harikaydı.
Bütün pansiyon ve oteller boş oldugu için seçim yapma ve pazarlık şansımız vardı.Ve tercihimizi Erenler otelden yana kullandık.Bütün pansiyon ve otellerde oldugu gibi burası da bir aile işletmesi.Çocukların eglenebilmesi için bir sürü oyuncak kurmuşlar bahçeye.Bizimkiler çok eglendi.Genelde yarım pansiyon usulü çalışıyorlar.Odalar küçük ama temiz.Geceligi kişi başı 60 tl ye yarım pansiyon.(akşam yemeginde et veya balık seçme şansınız var) 
Genelde pansiyonlar deniz kenarında sıralı.Pansiyonların bir kısmında küçük de olsa havuzlar var ama bence otelden çıkıp denize girmek daha keyifli.
Belki birçogunuz tatil için seçeneklerini yaptı ve okulların tatil olmasını bekliyor.Ama tatil için programı yapmayanlar için Adrasanıda seçenekleriniz arasına almayı unutmayın.Adrasanın tek kötü yanı sivrisenekleri.Ama bunun için yanınıza alacagınız ilaç veya tabletler sorununuzu ortadan kaldıracaktır. 
Sakinlik ve huzur bence Adrasanı anlatmak için yeterli.Genelde zaten aileler geliyor buraya.Biz memnun kaldık umarım sizlerinde birgün yolu düşer buraya ve memnun kalırsınız.

16 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Cok güzel fotograflar bayildimm! Insallah birgün yolumuz burayada düser,bilgiler icin cok tesekkürler,insanin atlayip hemen gidesi geliyor!sevgiler

Erguvan Vakti dedi ki...

Sakin bir yer olduğu belli,insanın arada bu böyle kafa dinlemeye ihtiyacı oluyor.

YeMeK vAkTi dedi ki...

Tatil planım hala yok:( Ama bu görüntüleri gördükçe coşup coşup sönüyorum :)

pembe kekik dedi ki...

Gerçekten çok güzel bir yer,tekrar gitmeyi düşünebilirim...

yemekbiraşk dedi ki...

nefis kareler deniz beni benden aldı:) sanırım biz vu sene bozcaadadayız:) birazcıkda bodrum olabilir.. akdeniz de güzel ama çook sıcak oluyor dimi..
sevgilerimle

Begonvilli Ev dedi ki...

Ben de bir kaç yıl önce eylül ve ekim aylarında olmak üzere iki kez gidip bir ve iki gece kalmıştım. Küçük motellerden birinde kalmıştık. Unutulmaz anılarım var. Sakinlik ve eşsiz manzara eşliğinde sade bir tatil isteyenler hiç düşünmesinler. Bildiğim kadarı ile çok ünlü yazarlarımızdan bir kaçı sessizce gelip orada dinlenip gidiyormuş.

gülcan/bolu dedi ki...

Adrasanı çok duydum herkes harika olduğunu anlatıyor. Zaten fotoğraflarında her şeyi belli ediyor iyi tatiller dilerim arkadaşım.Bilgilendirdiğin içinde teşekkür ederim..Biz daha yağmurlardan kafamızı kaldıramadıkki. Yağmurun altında çürüyeceğiz valla...

Gülcan dedi ki...

çok güzel valla denizde olmayı çok isterdim her ne kadar yüzmekten korksamda tam olarak bilmesemde yine de çok zevkli.

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

çok güzel bir yermiş Eylem bayıldım tam bizlik ismini hiç duymadığım bir yer yolumuz düşerse otarafa muhakkak bulmalıyız Adrasan ı
sevgiler iyi eğlenceler

DATLIM dedi ki...

2 sene önce gitmiştim eylemcim...harikaydı...sakiiiiiiiin sessiiiiiiiz :) tekrar tekrar gidebileceğim bir yer fakat ulaşım zor maalesef minibüsler antalya otogardan 2-3 saatte ancak varıyo tıkış tıkış... uçak ve taksiyi denemek lazım bir dahaki sefere :)

bırtutamkekik dedi ki...

çok hoş bir tatil olmuş.az ama öz.adrasan çok şirin bir yer bence de...adrasan,a iki kez gitmişliğim war ama ikiside kış aylarında:)bende kaş kekovalıyım aslen.antalya da ikamet etmekteyim 13 yıldır:)eylem hanım sizleri kekova,yada bekleriz inşallah.bu arada bir hemşehriniz olarak sıkı takipçinizim:)başarılarınızın devamını dilerim...:)

ak dedi ki...

cok güzel fotograflar. manzara cok güzel (tipki yemeklerin gibi :) )
:) ._. :3 =-=

---§--@ !-!
aktanberk

Unknown dedi ki...

Bu sene tatil için Antalya'ya gidecektik ama kızm henüz çok küçük olduğu için ve yol yorucu olur diye düşündük ve vazgeçtik.
Önümüzdeki sene inşallah..
Yolumuz düşerse mutlaka görmek isterim burasını..
Sevgiler.

behlulksn dedi ki...

offff deniz çok güzel tatil sezonu açanlar ne şanslı eylem hanım keyfini çıkarın valla sevgiler

ahter demir dedi ki...

eylemciğim çok şanslısınız ne güzel bir yerde oturuyorsunuz günü birlik gidebileceğiniz böyle güzel yerler var hoş yurdumun her yanı ayrı güzel...sevgilerimle

sarımutfak-hande dedi ki...

denizi gördüm canım tatil isyedi ya:(((( neyseki az kaldı 10 gün sonra marmaristeyim bende:)))