9 Nisan 2009 Perşembe

TAVUKLU SANDVİÇ

Eger daha önceden haşladıgınız ve artan tavuk eti varsa bu sandviç mükemmel bir seçim olacak sizler için.
Malzemeler:
  • maydanoz
  • dereotu
  • yeşil sogan
  • yeşil salata yapragı
  • yarım limon suyu
  • tuz,karabiber,kekik,kimyon.kırmızıbiber
  • 1 adet kuru sogan
  • haşlanmış tavuk
  • sandaviç ekmegi

Soğanla pişirilmiş tavugun etleri ayıklanır.Küçük parçalar halinde dogranır.Ve diger malzemelerle karıştırılır.Ekmeklerin içine konulur ve afiyetle yenir.İstenirse içine kaşarda rendelenebilir.

Afiyet olsun.

7 yorum:

TAZE NANE dedi ki...

Ellerine sağlık canım benim.
Ne kadar güzel olmuş.
Sevgilerimi yolluyorum.

fatma dedi ki...

son tariflerin süper canım..ellerine sağlık

*Mutfaktaki Deli* dedi ki...

Ellerine sağlık, nefisler, yanına da şöyle buz gibi bir ayran ooohh:))))))

derya dedi ki...

Canımmm ellerine sağlık harika bir
alternatif kocaman sevgiler...

ilknur dedi ki...

Ellerine sağlık.Güzel fikir...

tasarım mekani dedi ki...

Eline saglik... hic israftan kacinilmak gerek. sizde guzel bir tarif vermissiniz... Sevgiler, medinem

esr@ dedi ki...

ellerine sağlık canım. hayırlı cumalar.