31 Mart 2009 Salı

YÜZ YORGUNLUGU İÇİN,SELÜLİT İÇİN,GÜNEŞ YAGI VE KORUYUCU

-YÜZ YORGUNLUGU İÇİN:Maden suyunu buz kalıbına dökün ve içine limon sıkın.Hergün 1 adet yüzünüze sürün.Hep yapımı kolay hem de gerçekten işe yarıyor.(alıntıdır)
-SELÜLÜT İÇİN:20 tane aspirini ezin.Bebeyagı ile karıştırın ve içine limon sıkın.Bu karışımı banyodan sonra selüliti bölgeye sürün ve 5 dakika kadar bekleyin.
-GÜNEŞ YAGI VE KORUYUCU:2 tane havucu rendeleyin ve susam yagını üzerine çıkacak kadar koyun.Ve güneşe çıkmadan önce uygulayın.(alıntıdır)

2 yorum:

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

offf yaz geliyor benim 1000 tane falan aspirinle yapmam lazım bu reçeteyi:))))
öpüyorum canım,sevgiler

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Merhaba Ben Arzu,

"Mutfaktaki deli" arkadaşımıza yorum yazmışsınız bu emek hırsızlığıyla ilgili. Bahsettiği blog bize ait. Ortada hırsızlık falan da yok. Arkadaşın tamamen abartmasından kaynaklanıyor. O yazı bana mail aracılığıyla geldi ve bende çok beğendiğim için bloğumuzda yayınladım ama gelen mailde kimin yazdığı belli değildi. Herzaman herkese böyle mailler gelir. Kime ait olduğunu bilmediğim için kafadan bir isimde yazamam zaten. Yazıyı bloğumuzda "BEĞENDİĞİMİZ YAZILAR" adı altında sunduk. Kendi yazdığımız yazılar diye değil. O yüzden bu arkadaşın neden bu konuyu buralara getirdiğini anlamıyorum. Hayatta kabul edemediğim şeylerin başında yanlış anlaşılmaktır. O yüzden bu açıklamayı gerekirse herkese yapmaya hazırım. Ayıp eden ben değilim bu konuyu size bu şekilde yansıtanda. Aynı açıklamayı kendisine yaptığımız halde anlamak istemiyor yapacağım bişey yok. Sevgiler...