Malzemeler:
Yumurtaları çırpın,maden suyu,unrendelenmiş kaşar ve tuz ekleyerek tekrar çırpın.Haşlamış oldugunuz karnıbaharları bu karışıma bulayarak kızgın yagda kızartın.İsterseniz üzerine sarmısaklı yogurt da ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
- 1 adet karnıbahar
- yarım su bardagı maden suyu
- 1 yumurta
- 3 çorba kaşıgı un
- 1 çay bardagı rendelenmiş kaşar
- tuz,karabiber
- sıvı yag(kızartmak için)
Yumurtaları çırpın,maden suyu,unrendelenmiş kaşar ve tuz ekleyerek tekrar çırpın.Haşlamış oldugunuz karnıbaharları bu karışıma bulayarak kızgın yagda kızartın.İsterseniz üzerine sarmısaklı yogurt da ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
5 yorum:
bende aynısını yaptım çok lezzetli oldu ellerine sağlık
cok guzel olmus elinize saglik
sevgiler
selam canım ben de geçen ilk defa sodalı yapım çok güzel oldu...senin de ellerine sağlık...sevgiler..
SODALISNI HİÇ DENEMEMİŞTİM AMA ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR.ELLERİNE SAĞLIK.NEYSEKİ BİZİM EVDE BROKOLİ VE KARNIBAHARA HAYIR DİYEN YOK...
SEVGİYLE KAL.
sodalısı cok farklı ve daha lezzetli oluyor ben uzun zamandır yapmıyordum simdi yapacagımm :)
bu arada bende blogumda bir cekilis yapıyorum katılımlarınızı beklıyorum gerekli bilgi linktedir..
http://sevimyildiz.blogspot.com/2011/12/gusto-confiserie-cikolatalarndan-hediye.html
sevgiler
Yorum Gönder