16 Şubat 2009 Pazartesi

OGLUMLA EVDE OYUN

Oglumla havanın kötü oldugu zamanlar dısarı cıkamıyoruz.Dısarı cıkamadıgımız icin enerjisini atamıyor.Biz de evde oldugumuz zamanları iyi degerlendirmeye ve yeni oyunlar üretmeye calısıyoruz.Sulu boya calısması da onlardan biri. Oglum martta 2 yaşına girecek.Hem evde oldugumuz zamanları degerlendirmek hem de ondaki yetenekleri keşfetmek adına bugün boya yaptık.Gazete de bir yazı okumuştum çocuklarımız "bizim projelerimiz midir" diye.Ben oglumu bir proje olarak görmüyorum.Ama yeteneklerinin de farkına varsın veya varalım istiyorum.Bugün oğlum için de benim içinde güzel bir gün.(Dısarıda hava kötü olsada)Çünkü fırçayı keşfettik beraber.Sanki ben de onunla yeniden herşeyi keşfediyor gibi hissediyorum kendimi.Onu olabildigince özgür bırakmaya çalışıyorum ki kendini bulabilsin diye.

7 yorum:

cicibici bişeyler dedi ki...

Çocuklar enerjisini atamayınca anneler için çok zor oluyor,güzel bir yöntem:)birşeylerle uğraşması,Çok şeker bir bebiş Allah bağışlasın,sevgiler.

Şekerci Butik dedi ki...

maşallah kuzuya nasılda eğlenmiştir...metehanda çok seviyor boya yapmayı oyn hamurlarıyla oynamayı..martta iki yaşına giriceğini yazmışsın o zaman metehanla yaşıtlar...metehan da 19 martta 2 yaşında olucak...

sevgiler,

hanimelipasta.com dedi ki...

Harikasın şekerim. Suluboya gerçekten sabır işi, ben de denemek istiyorum Metehan için ama sanırım daha zamanı gelmedi. Ne çılgınlıklar yapacağını tahmin bile edemiyorum.
Oğluşuna bayıldım pek şeker bişey maşallah :)
Sevgiyle kalın.
Hülya

Unknown dedi ki...

merhaba sibel.cocukların enerjisi boşalmazsa vay halimize.

Unknown dedi ki...

merhaba şirin.evet ogullarımız yaşıt.efe de 27 mart dogumlu.o yüzden senin yazılarını okurken oglumu yaşıyorum sanki.hiç deyişi,araba ve motor sevdalısı oluşu......görsen evin her tarafından araba ve motor cıkıyor.

Unknown dedi ki...

merhaba hülya.bende senin ogluna bayıldım.sulu boyayı ve evini gözden cıkarıyorsan denemelisin.coook zevk alıyorlar.

sebnem oguz dedi ki...

merhaba eylem ben de asyayla ilk fırsatta suluboya yapmak istiyorum evin batması degilde asyanın her seyi önce hoop ağzına götürmesi sorunumuz ... ama ilk fırsatta deniycem ozellikle de el baskısı yapmayı .. bu arada bizde antalya dayız biliyorsun belki bir parkta karsılasırız sevgiler :)