28 Şubat 2009 Cumartesi

ÇOCUKLARA,EGİTEN MASALLAR KİTABI


Merhabalar.Dün bir kitap magazasında ogluma acaba ne gibi birşey alıp faydalanabilirim diye araştırma yaparken gördüm bu cd setlerini.Bu masalların hem küçük hanımlar hem de küçük beyler için serileri var.Görür görmez aldım ogluma.Şu aralar kitaptan masal dinlememe gibi bir problemi var oglumun.Bende zorla masal okumak istemiyorum ogluma.O yüzden bu cd'ler çok işimize yaradı.Çocukları olanlara tavsiye ederim.

4 yorum:

MAVİ UMUT dedi ki...

Çocuklarım bir hayli büyüdü herşey değişti..fakat ne güzel şeyler gerçekten bunlar. Ufak çocukları olan kesinlikle faydanlanmalı.

beyaz mendil dedi ki...

Masal dinlemeyi ben de çok severim:)Halen bir yanım çocuk kalmış galiba.Bu cd'lerden kendime bile alabilirim:)

ozlem dedi ki...

belki masalı kitaptan dinlemeyen çocuklardan çok uykusuzluktan kitap okumaya gücü kalmayan annelerin(yani benim) de işine yarar ne dersiniz:)

Unknown dedi ki...

YEMEK TARİFİNE BAKARKEN OYUN BAŞLIĞI DAHA ÇEKİCİ GELDİ.BENDE DE BİR ÇINAR VAR,HEM CD LER HEM DE ÇORBALAR İÇİN TEŞEKKÜRLER.SANA BİR DE KOCAMAN AFERİN NİNE DEN İŞTEN AYRILIP YAVRUNUN EN GÜZEL ZAMANLARINI KAÇIRMADIĞIN İÇİN.EN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN BEN DE YAPMIŞTIM HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM SONRADAN ÇALIŞTIM EMEKLİ BİLE OLDUM.SEVGİLER.