16 Şubat 2009 Pazartesi

SAÇ KAVURMA

Malzemeler:
500 gr.koyun veya dana kusbası
1 adat sogan
2-3 sivri biber
3-4 domates(Biz ekmek bandırıp yemeyi cok seviyoruz o yüzden domatesini cok koyuyorum.Siz arzu ettiginiz kadar koyabilirsiniz.)
tuz,karabiber,kırmızı toz biber,kekik......
1 yemek kasıgı tereyag

Soganı kücük dograyıp etle beraber tereyagında etler suyunu salıp tekrar cekinceye kadar pisirin.Sonra küçük dogradıgınız biberleri ekleyin.
Biberlerin rengi dönünce yemeklik dogradıgınız domatesi ve baharatlarını katın.Ve kısık ateste pişirin.
Afiyet olsun.

3 yorum:

singamaraja dedi ki...

Auuum !

Nice foods for you baby

cicibici bişeyler dedi ki...

Çok leziz görünüyor!ellerine sağlık.

pinokyoörgü07 dedi ki...

off off.. böyle saç kavurmayı bloğa koyarsan dayanamam .çok nefis görünüyor sanki kokusunu aldım ...akşama bende yapacam ..antalya kemerden selamlar...