Malzemeler:
- 7-8 muz
- 4 yumurta akı
- yarım limon suyu
- 1 paket vanilya
- yarım su bardagı toz şeker
Muz soyulup,küçük dogranır.Şeker,yumurta akları,limon suyu ve vanilya ile iyice ezilir ve çırpılır.Buz kalıplarına boşaltılıp buzluga konur.(ara sıra karıştılır.)
Kısa bilgi:Muzlu dondurma üzerine krem şanti sıkılarakda sunulabilir.
Afiyet olsun.
2 yorum:
ilk defa tarfinizi tam anlayamadım buz kalıplarına döktükten sonra arada buzluktan çıkarıp kalıpda mı karıştırıcaz şimdiden teşekkürler sayenizde değişik tarifler yapmaya başladım sıkıldıkça tariflerinize göz gezdiriyorum sevgiler
Eylem Hanım, neden ara ara karıştırmak gerekiyor?
Yorum Gönder