1 su bardagı pilavlık bulgur
20-25 adet mantar
2 yemek kaşıgı tereyag
2 adet orta boy sogan
2 su bardagı tavuk suyu
tuz,karabiber
Mantarları üçe bölüp iyice yıkayın.Bir tavada tereyagını eritip içine tuz,karabiber ve mantarları atarak mantarların suyunu çektirin.Soganları zar şeklinde dograyın.Mantarları,soganlarla beraber pembeleştirin.Üzerine bulguru ilave edin.2 dakika karıştırın.2 bardak tavuk suyunu koyup suyunu çekene kadar pişirin.Biraz dinlensikten sonra servis yapın.(Alıntıdır)
Afiyet olsun.
4 yorum:
arkadaşlar düzeldi yorum gönderme butonum.artık yazabilirsiniz.
sonunda buradayım
evet ne kadar önemli değil mi hiç olmazsa iki satır birşey...
yeniden yorum yazabildiğime seviniyorum ben de kendi adıma :)
öpüyorum canım :)
Mantarlısını hiç dennememiştim ilk fırsatta denicem ...
Yorum Gönder