Malzemeler:
500 gr.koyun veya dana kusbası
1 adat sogan
2-3 sivri biber
3-4 domates(Biz ekmek bandırıp yemeyi cok seviyoruz o yüzden domatesini cok koyuyorum.Siz arzu ettiginiz kadar koyabilirsiniz.)
tuz,karabiber,kırmızı toz biber,kekik......
1 yemek kasıgı tereyag
Soganı kücük dograyıp etle beraber tereyagında etler suyunu salıp tekrar cekinceye kadar pisirin.Sonra küçük dogradıgınız biberleri ekleyin.
Biberlerin rengi dönünce yemeklik dogradıgınız domatesi ve baharatlarını katın.Ve kısık ateste pişirin.
Afiyet olsun.
3 yorum:
Auuum !
Nice foods for you baby
Çok leziz görünüyor!ellerine sağlık.
off off.. böyle saç kavurmayı bloğa koyarsan dayanamam .çok nefis görünüyor sanki kokusunu aldım ...akşama bende yapacam ..antalya kemerden selamlar...
Yorum Gönder