tag:blogger.com,1999:blog-1224089191944346857.post8897034237559812172..comments2023-10-22T04:01:02.914-07:00Comments on Eylemin mutfagi: MCDONALDS ELMALI PİESİ ELMALI PAYAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/05856536618224115487noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1224089191944346857.post-571018426378251172016-08-21T09:36:30.627-07:002016-08-21T09:36:30.627-07:00kusura bakmayın cevap biraz geç oldu.iki milföy üs...kusura bakmayın cevap biraz geç oldu.iki milföy üstüste kondugu için çatalla yapıştırma işlemi yapıyporuz.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05856536618224115487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1224089191944346857.post-90949410430402811032016-08-18T10:27:42.027-07:002016-08-18T10:27:42.027-07:00Eylem hanım ,benim de aklıma bu tatlı düştü,sizin ...Eylem hanım ,benim de aklıma bu tatlı düştü,sizin tarifi gördüm ama milföyün iki ucundan yapıştır kes tanımını anlayamadım.Lütfen daha anlaşılır tarif eder misiniz milföyü...<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1224089191944346857.post-86008133906559843902015-11-13T09:30:58.677-08:002015-11-13T09:30:58.677-08:00açıkçası tabiiki biraz yağ çekiyor.ben tam olarak ...açıkçası tabiiki biraz yağ çekiyor.ben tam olarak aynı tad olmasa bile yakın bir tat yakaladığımı hissettim zira ben mcdonalds elmalısına bayılırdım.bir deneyin memnun kalacağınıza inanıyorum.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05856536618224115487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1224089191944346857.post-14739920623381950532015-11-13T04:05:40.226-08:002015-11-13T04:05:40.226-08:00Eskiden bu tatlının böğürtlen ve vanilya soslu ola...Eskiden bu tatlının böğürtlen ve vanilya soslu olanı satılıyordu, sonra üretimini durdurdular nedense. İki tarafında dondurma, ortasında sıcak böğürtlenli tatlı ve üzerinde çikolata sosuyla benim şu hayatta yediğim en güzel şeylerden biriydi. Elmalı olanını ve vişnelisini hiç denemedim, gönlüm elvermedi. <br />İki gün önce evde yapabileceğim aklıma düştü, tarif ararken blogunu keşfettim. Ben hamurunu daha karmaşık bir şey bekliyordum. Yabancı tariflerde şekli aynı olsa da pie hamuru tarifiyle vardı direk, fırında pişiyordu. Çıtır olmayacağını tahmin ettiğimden canım sıkıldı, yapmaya yanaşmadım. Şimdi milföylü tarif görünce keyiflendim. Yalnız kızartma meselesi düşündürüyor beni. Milföy zaten yağlı bir hamur bir de kızartırsam fazla mı yağlı olur acaba? Ağızda yağlı bir his yaratıyor mu? Karaduthttps://www.blogger.com/profile/15698671513937256687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1224089191944346857.post-47206676652106416262014-06-25T05:21:06.498-07:002014-06-25T05:21:06.498-07:00Gayet güzel olmuş.Ellerine sağlık.Çok sık olmasa d...Gayet güzel olmuş.Ellerine sağlık.Çok sık olmasa da bizim de yolumuz düşüyor oralara.Vazgeçmek zor :)sihirlirloklavahttps://www.blogger.com/profile/16939570420190118172noreply@blogger.com