Milföyden yapılan tarifler ani misafirler geldiginde veya kahvaltı da degişik tatlar arandıgı zaman çok güzel bir şeçenek.O yüzden benim buzlugum da her zaman milföy muhakkak bulunur.Ve eminim ki herkes de benim gibi.Bu tarif de elle açılan börekleri aratmayacak kadar güzel oluyor.Bir çok insan bu böregi yerken milföy oldugunu anlamıyor.İşte kolay milföy böreginin tarifi:
KOLAY MİLFÖY BÖREGİ MALZEMELERİ:
Afiyet olsun.
KOLAY MİLFÖY BÖREGİ MALZEMELERİ:
- 6 adet kare milföy
- Peynir,maydanoz(veya istediginiz bir börek içi kıymalı veya patatesli de olabilir)
- un(milföyü açmak için)
- yumurta sarısı ve çörek otu
Afiyet olsun.
SELAM...
YanıtlaSilKIZ EYLEM SENIN BLOGUNA HASTAYIM:)HARIKA SEYLER VAR İLK DEFA YAZIYORUM SANA TESADUFEN GOOGLEDE RASTLADIM SANA TAKIPLEMEYE BASLADIM HARIKA TARIFLERIN VAR AMA UCUZ TARIF VERMEYE ÇALIS:)VE KOLAY BULUNAN MALZEME BEN BURADA DAG BASINDA BULAMIYORUM HER DAKKA HERSEYI KOYDE YASIYORUM VE TEK LUKSUM INTERNET...
SEVGILER KOLAY GELSIN
Eline sağlık canım çok pratikmiş unlu açmayı denememiştim çıtır çıtır oluyor dur mutlaka
YanıtlaSilCanım benim ellerine sağlık çıtır çıtır harika çok öpüyorum...
YanıtlaSilbende seviyorum milföylü börekleri çıtır çıtır oluyor ..
YanıtlaSilhımm nefis olmuş eylemcim ellerine saglık çok iştah açıcı..
YanıtlaSilbende elde börek açamadığımdan böyle pratik tariflere bayılıyorum
YanıtlaSilbuda çok güzel görünüyor. genelde milföy açılmadan kullanılır bu farlı olmuş
Merhaba. Çok güzel ve pratik, ellerine sağlık. Sevgiler.
YanıtlaSilMilföy hamurları gerçekten de kurtarıcı hem çok pratik hemde lezzetli ellerinize sağlık.Sevgiler.Mine
YanıtlaSilÇok güzel ve pratik. Lezzetini tartışmam bile. Bende çok sık milföy alıyorum. Deneyeceğim mutlaka. Yufkaların inceliği normal yufka gibi mi olmalı? Sevgiler.
YanıtlaSilBu lezzete bayılıyorum ,ellerine sağlık...
YanıtlaSilbengücügüm normal yufka inceligi yeterli oluyor.daha olursa yırtılır.
YanıtlaSilellerine sağlık..dediğin gibi pratik ama bir okadar da lezzetli,çıtır çıtır oluyor..sevgiler canım
YanıtlaSileylemcim yine döktürmüşsün...ellerine sağlık tatlım..ne güzel çıtır çıtır....afiyet olsun...
YanıtlaSilçok pratık ve harıka canım.
YanıtlaSilOoo ellerine sağlık canım bende çok sık kullanıyorum milföy hamurunu....
YanıtlaSildeğişik bir yapım şekli.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilBu milföyler bizim kurtarıcımız.
YanıtlaSilEline sağlık canım.
Sevgiler...
aaah bu milföy hamuru olmazsa olmazımız kurtarıcımız resmen.. çok gzüel bir tarif olmuş eline sağlık
YanıtlaSilÇıtır çıtır ,sıcak sıcak yenmeli...
YanıtlaSilMilföyler hepimizin kurtarıcısı ve çok yönlü kullanılabiliyor. Ellerine sağlık çıtır çıtır bir börek olmuş.
YanıtlaSilNefis görünüyor.Ellerine sağlık.
YanıtlaSilellerine sağlık canım,
YanıtlaSilnefis görünüyor.
öpüyorummm
Harika olmus canim ellerine saglik.
YanıtlaSilSevgiler
Sefa
eline sağlık canım.gerçekten pratik bir tarif.
YanıtlaSilşöyle çıtır çıtır ne güzel ellerine sağlık
YanıtlaSilnee milföyüdemi açacaz yani :D
YanıtlaSilama milföy olduğu anlaşılmıyorsa açarım hadi neyse:D
ellerine sağlık arkadaşım.gerçekten harika bir fikir..