Balık mevsimi açıldı açılalı her hafta bir veya iki defa balık yer olduk.İstavriti fırında pişirmek benim fikrimdi.Eşime kalsa kızartmak balıga çok yakışıyor diyor.Belki de haklı ama sanki fırında pişince besin degeri kaybolmuyormuş gibi geliyor nedense bana.Bu arada oglumun ve bizim hastalıgımızdan dolayı iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma ve özellikle Sevil arkadaşıma teşekkür etmek isitiyorum.
Malzemeler:
Afiyet olsun.
Malzemeler:
- 1 kilo istavrit
- 1 adet kuru sogan
- bir tutam maydanoz
- sıvıyag
- limon suyu
- tuz
Afiyet olsun.
Süper görünüyor Eylem. Ellerine sağlık arkadaşım. Yarın bizde de istavrit var:)
YanıtlaSilBu akşam bizde de istavrit var :) fırında hiç denemedim.. ellerine sağlık..
YanıtlaSilOoooffff istavrit, en sevdigim balik diyebilirim ama maalesef burada bulamiyorum. Cok lezzetli görünüyor, olsa da yesem:).
YanıtlaSilEllerine saglik. Sevgilerimi gönderiyorum.
bu şekilde hiç denemedim.ellerine sağlık.enfes görünüyor.
YanıtlaSilSÜPER GEÇENLERDE TEKİR FIRINDA ÖĞRENMİŞTİM BU GÜN İSTAVRİT.KIZARTMA BEN DE ÇOK SEVERİM AMA YAŞTAN DOLAYI ARTIK YEMEMEM LAZIM BUNU YARIN DENEYECEĞİM.ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
YanıtlaSilBiz de ailecek balığı çok seviyoruz. Erkekler hep aynı galiba bizimkilerde kızartma meraklısı.
YanıtlaSilFırında nefis bir görüntüsü var. Ellerine sağlık
ben de yaparım bu tarifi..çok güzel oluyor..ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilALLAHın bize hediye ettiği en güzel lezzetlerden olan balığın her çeşitini çok severek yeriz... ellerine sağlık...
YanıtlaSilOoo balık dedin mi sular durulur !
YanıtlaSilİstavrit yenmez mi yaa? kızartsanda fırınlasanda yeriz Eylem, sen yap yeterki..
ellerine sağlık canım
Ooo balık dedin mi sular durulur !
YanıtlaSilİstavrit yenmez mi yaa? kızartsanda fırınlasanda yeriz Eylem, sen yap yeterki..
ellerine sağlık canım
canım geçmişler olsun .
YanıtlaSilbizde eşimle balıkcıyız .ıstavriti bizde fırında yapıyoruz harika oluyor.
ellerine sağlık
sevgiler
Annemin en sevdiği balıktır bu.Ellerine sağlık nefis gözüküyor canım.
YanıtlaSilHafta sonu biz de de balık günü çok ama çok severiz elleine sağlık
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık...
YanıtlaSilbalık her hali ile kabulümdür eylem..ellerine sağlık..
YanıtlaSilEllerine sağlık canım...
YanıtlaSilHamsi dışında pek balık yiyemiyorum ama bu güzel görünüyor...
Bana da beklerim, izlemeye aldım seni ;)
ELİNE SAĞLIK CANIM ŞİFA OLSUN EFEYE.
YanıtlaSilne kadar harika bir görüntü o öyle içim gitti resmen :(( ellerine sağlık canım sıcacık sevgiler
YanıtlaSilistavriti hep tavada yaparız. fırında hiç denemedim. şahane görünüyor. ellerine sağlık canım. sevgiler..
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilÇok geçmiş olsun,İnşallah ailece şimdi daha iyisinizdir.
Ellerine sağlık, istavrit nefis görünüyor.
ELLERİNE SAĞLIK BALIĞI HER TÜRLÜ ÇOK SEVERİM İSTER FIRINDA İSTER YAĞDA KIZARMIŞ BENCE HER İKİSİDE ÇOK LEZİZ OLUYOR..
YanıtlaSilCanım çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık bu saatte canım istedi doğrusu!
YanıtlaSilSevgiler...
Eylemcim bu erkekler hep aynı :) Benimki de sadece kızarmış balık seviyor. Ben ise fırında sosla beraber pişirilince ölüyorum balığa. Annem azıcık da kimyon koyar balık sosuna bir dene. ellerine sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilEylemcim bu erkekler hep aynı :) Benimki de sadece kızarmış balık seviyor. Ben ise fırında sosla beraber pişirilince ölüyorum balığa. Annem azıcık da kimyon koyar balık sosuna bir dene. ellerine sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık..sevgiler..
YanıtlaSilMerhaba. Ellerine sağlık, süper görünüyor. Canım balık istedi, tarifini görünce, en kısa zamanda ben de yapacağım. Kek ile ilgili soruna gelince; Ramazan ayında aldığımız hurmalardan kullandım. Sevgiler.
YanıtlaSilTeşekkürler
YanıtlaSilTeşekkürler
YanıtlaSilTeşekkürler
YanıtlaSilMısır unsuz yapılıyor doğru mu
YanıtlaSilMisir unsuz ve alimunyum folyosiz yapılıyor dogru mu
YanıtlaSilfaruk bey kusura bakmayın geç dönüş yaptım mesajınıza evet ben mısır unu kullanmadım ama isterseniz mısır unu ile de yapabilirsiniz.
YanıtlaSil